Bygg plantekasser og høybed uten verktøy

Ingenting er som å spise mat fra egen hage, eller omgi seg med vakre blomster og trær på uteplassen. Med det unike systemet fra Norske BEDD kan du enkelt designe en løsning som passer for ditt uterom og dine planter. Velg mellom 100% rustfrie paneler, eller paneler i ubehandlet stål som ruster naturlig. Med BEDD kan du bygge dine kasser i lengden, i høyden og i vinkel. Planleggingen er enkel med BEDD sitt nye tegneprogram, og monteringen gjør du uten bruk av verktøy!

BEDD urtehage i rustfritt stål
Takterrasse med plantekasser fra norske BEDD
BEDD plantkeasser på takterrasse

Skapt for norske forhold

Mange har opplevd plantkeasser i tre, plast eller betong som råtner, sprekker eller falmer i det tøffe norske klimaet. Panelene fra BEDD er i 1mm knekt stål, med overflatebehandling og lakkering som gjør at de vil holde seg pene i år etter år. Alle varianter (med unntak av paneler i ubehandlet stål) har 10 års garanti mot rust. Designet gjør også panelene svært robuste, slik at kassene kan stå ute med jord hele året, uten å sprenges av frosten. Ta mål av din hage eller uteplass, og bruk vårt nye tegneprogram for å planlegge din løsning. Du kan også velge mellom en rekke kasser med bunn og hjul som er enkle å flytte rundt på terrassen. På vår side for "Inspirasjon", finner du gode videoer som viser hvordan du bygger og dyrker med BEDD.

Finn din forhandler

BEDD har 100 kunnskapsrike forhandlere over hele Norge. Finn din nærmeste forhandler her og få hjelp til å planlegge ditt BEDD med god jord og fine planter.

BEDD forhandlere