• 10 års rustgaranti

  Alle våre paneler i Galfan eller lakk kommer med en 10 års garanti mot rust.

 • 100% norsk

  BEDD er designet og produsert i Norge, med fokus på kvalitet, varighet og rask levering.

 • Perfekt for gjenbruk

  Systemet er svært enkelt å demontere og gjenbruke med alle deler. Det gir god BREEAM score.

Prøv vårt 3D tegneprogram

Nå er det enkelt å tegne målsatte løsninger for ditt prosjekt. Prøv vårt nye tegneprogram, og last ned DXF filer eller liste over komponenter med veiledende forbrukerpris. Ta kontakt for projekt-tilbud.

Vis meg hvordan

Kortreist, fleksibelt og gjenbrukbart

BEDD representerer unike fordeler som plantekasser til private boliger, næringsbygg og skjermede felles-områder på tak og i bakgårder. ​

 • KVALITET og holdbarhet. Dette er avgjørende for langsiktig kundetilfredshet i et tøft nordisk klima. De rustfrie og frostsikre kassene fra norske BEDD vil ikke sprekke, råtne eller blekes av solen.
 • FLEKSIBELT DESIGN som kan tilpasses ethvert uterom. Det modulære systemet og den diskrete elegansen gjør at BEDD blir et møbel i uterommet med mulighet til å skreddersy en løsning til de fleste arealer.
 • GJENBRUK ved flytting / riving. BEDD er svært enkelt å demontere og remontere på et nytt prosjekt. Nylonskruene som brukes til montering vil ikke ruste / korrodere og panelene kan bare spyles rene før gjenbruk. Dette er en bærekraftig løsning med høy BREEAM score.
 • LAV VEKT og enkel montering. De knekte panelene fra BEDD er kun 1 mm tykke, men samtidig svært robuste. Det gir lav vekt på konstruksjonen ved montering på tak og terrasser. Monteringen utføres uten verktøy og går vesentlig raskere enn støping, snekring eller sveising. ​
 • PRIS per løpemeter. Sammenlignet med kasser i betong, kompositt, sveiset stål eller trykkbehandlet tre, vil BEDD tåle sammenligning på pris. Ikke minst fordi monteringen kan utføres av ufaglærte ressurser uten verktøy. Kontakt oss for et tilbud på ditt prosjekt.
Last ned BIM objekter - Revit & Archicad

Referanser

 • Øystein Gundersen - Nordr

  Vi valgte BEDD som samarbeidspartner først og fremst på grunn av solid kvalitet og det fleksible systemet med mange bruksmuligheter og ulike overflatebehandlinger – men det at de produseres lokalt og miljøvennlig er også et viktig poeng for oss.

 • Odd Gunnar Skaalen - Alento

  BEDD skreddersyr løsninger ut ifra bredt produktutvalg og til konkurransedyktig pris. BEDD leverer til avtalt pris, og avtalt montasjetid.
  Produktene er lettmonterte, og vi kunne velge farger som matchet vårt eksteriør. BEDD er løsningsorienterte og kjappe på tilbakemeldinger.

 • Johannes Nermo - Hotelleier

  Vårt gardshotell legger stor stolthet i å tilby kortreist og hjemmedyrket mat. BEDD ble kontaktet for å designe en stor kjøkkenhage for vår kokk, med plass til både salater og rotgrønnsaker.

  Vi opplevde svært god kundeservice fra BEDD og anbefaler gjerne norske plantekasser til andre.

Forskningsparken - Asplan Viak / Bergknapp

BEDD & Ambius under Designers Saturday - FLOKK

BEDD labyrinten på Hagemessen 2023

Takterrasse - Aker Brygge

BEDD med hjul og selvvanning - Braver Studios

To takterrasser i Lier for Alento

Uteplass for A. Huseby Møbler på Skøyen

Innramming av leiligheter i Bankveien, Asker v. Heimstaden