Tips til dyrking i BEDD med Espen Skarphagen

Hageblogger og inspirator Espen Skarphagen viser i denne filmen hvordan du klargjør BEDD for sesongen slik at plantene skal trives. Les mer og finn planteplanen fra Espen HER.

Espen Skarphagen - Pleie og gjødsling i sommersesongen

Hage-ekspert Espen Skarphagen gir tips til hvordan du pleier plantene gjennom sommeren. Lær om binding, trimming, gjødsling og hvordan du kan ta stiklinger. For flere gode råd, sjekk ut BEDD Bloggen!

Sneglefritt BEDD med jordbær og salat

Lær om hvordan du unngår brunskogsnegler i jordbær- og salat bedet. BEDD blomsterkasser kan monteres med bunn og ben. Med kobberteip på bena, stopper du sneglene effektivt. I tillegg har BEDD kassene en skarp sneglekant på bunnplaten for ekstra beskyttelse.

BEDD Dyrkingshagen - Del 1

Få nyttige tips fra Gartner Tom Egeberg Hvål til hvordan du lykkes med din egen dyrkingshage med plantekasser fra BEDD. Det norske systemet som gir deg mulighet til å bygge plantekasser i høyden, i lengden og i vinkel.

BEDD Dyrkingshagen - Del 2

I denne filmen fortsetter BEDD gartner Tom Egeberg Hvål å gi gode tips for å lykkes med dyrkingshagen. Plantekassene fra BEDD gir utallige variasjonsmuligheter og fin jorddybde for alle vekster i kjøkkenhagen.

Gartner Toms bakgårdshage

Tips når du skal så frø før sesongen

I denne filmen viser gartner Tom Egeberg Hvål i BEDD hvordan du kan lykkes med såing og spiring for sesongens planter til hagen eller terrassen.

Prikling av planter med GartnerTom

I denne filmen får du tips til prikling av planter før sesongen. Følg kanalen og bloggen til BEDD for flere nyttige tips og råd.