Slik planter du i plantekassene fra BEDD

Hageblogger og inspirator Espen Skarphagen viser i denne filmen hvordan du klargjør BEDD for sesongen slik at plantene skal trives.

Sneglefritt BEDD med jordbær og salat

Lær om hvordan du unngår brunskogsnegler i jordbær- og salat bedet. BEDD blomsterkasser kan monteres med bunn og ben. Med kobberteip på bena, stopper du sneglene effektivt. I tillegg har BEDD kassene en skarp sneglekant på bunnplaten for ekstra beskyttelse.

BEDD Dyrkingshagen - Del 1

Få nyttige tips fra Gartner Tom Egeberg Hvål til hvordan du lykkes med din egen dyrkingshage med plantekasser fra BEDD. Det norske systemet som gir deg mulighet til å bygge plantekasser i høyden, i lengden og i vinkel.

BEDD Dyrkingshagen - Del 2

I denne filmen fortsetter BEDD gartner Tom Egeberg Hvål å gi gode tips for å lykkes med dyrkingshagen. Plantekassene fra BEDD gir utallige variasjonsmuligheter og fin jorddybde for alle vekster i kjøkkenhagen.

Gartner Toms bakgårdshage

Tips når du skal så frø før sesongen

I denne filmen viser gartner Tom Egeberg Hvål i BEDD hvordan du kan lykkes med såing og spiring for sesongens planter til hagen eller terrassen.

Prikling av planter med GartnerTom

I denne filmen får du tips til prikling av planter før sesongen. Følg kanalen og bloggen til BEDD for flere nyttige tips og råd.