Skreddersydd plantekasse for de fleste formål

Skreddersydd plantekasse for de fleste formål

En romslig og elegant plantekasse med hjul gjør det enkelt å bringe naturen inn på terrassen din. Dette gir deg friheten til å skape soner og skjerming i  utemiljøet ved hjelp av enkle grep.

Hos oss i BEDD finner du et rikelig utvalg av fleksible plantekasser som kan tilpasses etter dine behov. Våre plantekasser gjør det enkelt å møblere uteplassen i tillegg til å flytte kassene i ly for vinteren.

Hjulene er montert på en robust, drenerende bunnplate og tåler høy vekt. Du kan også velge hjul med brems eller justerbare ben om du ønsker det. Hjul eller ben er plassert 7 cm fra karmen på kassen, som gjør dem nesten usynlige, og gir kassen et lett og svevende uttrykk. 

Uavhengig om du ønsker en lang, bred, stor og romslig plantekasse - Hos oss i BEDD finner du nøyaktig det du leter etter!

I vår nettbutikk finner du følgende produkter

  • Plantekasser med hjul
  • Plantekasse i system
  • Plantekasse uten bunn
  • Plantekasse inne
  • Plantekasse med selvvanning

Du finner også alt av nødvendig tilbehør og deler i vår nettbutikk.

Plantekasse med 10 års garanti

Med tanke på klimaet vi har her til lands er kvalitet svært viktig for alle våre produkter. Plantekassene fra BEDD er designet i Norge, produsert i Sverige og utviklet for å tåle tøffe, nordiske forhold. Vi tilbyr derfor 10 års garanti mot rust for alle lakkerte plantekasser.

Siden vår oppstart i 2015 har vi hatt et genuint ønske om at våre kunder skal dra fordeler av vår fagkunnskap og ikke minst våre kvalitetsprodukter for å leve et grønnere, gladere, sunnere og mer bærekraftig liv.

Vi benytter oss kun av partnere og produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. For deg som kunde betyr dette smarte, moderne og stilfulle produkter av ypperste kvalitet.

Ønsker du mer informasjon om våre plantekasser?

Ring oss på telefon 90 12 39 45 / 99 27 43 71

Eller send oss e-post til: post@bedd.no 

Hos oss kommer du i direkte og uforpliktende kontakt med en fagekspert - vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til de rette produktene!