Et moderne og lekkert alternativ til blomsterpotte

Et moderne og lekkert alternativ til blomsterpotte

Blomsterpotter og blomsterkasser gir deg muligheten til å plante og dekorere uteplassen din etter behov eller sesong.

Hos oss i BEDD finner du gode alternativer til tradisjonelle blomsterpotter, som ofte vil sprekke eller falme i et nordisk klima. Store potter i keramikk eller lettbetong er i tillegg tunge og vanskelige å flytte rundt når de først er beplantet. Blomsterkassene fra BEDD kommer i forskjellige størrelser, former og farger, og kan utstyres med hjul som gjør dem enkle å flytte rundt. 

I vår nettbutikk finner du mange alternativer til blomsterpotter, som gir deg bedre jordvolum og drenering, noe som kan gjøre det lettere å opprettholde sunne og velfungerende planter.

Vi tilbyr følgende produktkategorier som gode alternativer til tradisjonelle blomsterpotter:

  • Blomsterkasser med hjul
  • Blomsterkasse i system
  • Blomsterkasse uten bunn
  • Blomsterkasse inne
  • Blomsterkasse med selvvanning

Du finner også alt av nødvendig tilbehør og deler i vår nettbutikk.

Vi tilbyr 10 års rustgaranti på alle våre lakkerte blomsterpotter.

Blomsterkasser beregnet for norsk klima

Blomsterpotter i keramikk, lettbetong, glassfiber eller plast vil ofte sprekke eller falme i det nordiske klimaet For oss i BEDD er kvalitet et svært viktig nøkkelord da våre produkter utsettes for tøffe værforhold gjennom året. Vi benytter oss av rustfritt stål, med en svært robust og UV-bestandig pulverlakk. Alle lakkerte BEDD kasser er frostsikre (kan stå ute med  jord hele året) og kommer med 10 års garanti mot rust. Det har gjort oss til en favoritt blant mange hage-elskere, og svært gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. 

Perfekt for deg som ønsker skjerming og lune soner

Med våre blomsterkasser kan du på elegant vis skape skjerming og lune soner på en smidig og fargerik måte. Vi har gode erfaringer med alle former for uteområder, alt fra terrasser til hageområder.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss I BEDD for mer informasjon om hvordan du kan ta våre blomsterpotter i bruk - vi setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte kunder!