En lun terrasse med fargerik skjerming

En lun terrasse med fargerik skjerming

Ønsker du en uteplass som er skjermet for vind og innsyn fra naboer eller forbipasserende?

Har du vurdert plantekasser for å skape ly og privatliv?

Da kan du trygt se nærmere på våre smarte løsninger til hage, terrasse og balkong. 

Hos oss i BEDD finner du moderne og stilfulle plantekasser som vil skape naturlig skjerming og lune soner på terrassen. Det unike systemet for å bygge plantekasser fra BEDD gjør det mulig å tilpasse en perfekt løsning for de fleste uteplasser. Monteringen er enkel, og gjøres på få timer.

Skjerming mot vind

Ved å plassere blomsterkasser langs kanten av taket eller terrassen, fungerer de som en naturlig barriere mot vind. Dette vil redusere trekk og samtidig gjøre utendørsområdet mer behagelig å bruke, spesielt på vindfulle dager. Ved å velge høye, vintergrønne planter som f.eks barlind, får du også skjerming gjennom høsten og vinteren. 

For deg som ønsker å skjerme deg mot innsyn

Blomsterkasser med høy og frodig beplanting kan bidra til å skjerme uteplassen din fra nysgjerrige øyne. Dette gir deg mer privatliv og en følelse av intimitet mens du nyter utendørsområdet ditt. 

Slik oppretter du en lun sone på terrassen

Blomsterkasser kan brukes til å definere og avgrense forskjellige områder på taket eller terrassen. Ved å plassere dem strategisk kan du skape lune soner som inviterer til avslapning og sosialt samvær.

Se våre utvalgte løsninger, eller prøv vårt 3D tegneprogram her  

Siden vår oppstart i 2015 har vi lojalt fulgt vår filosofi om å tilby kvalitetsprodukter med fokus på praktisk hverdag, men også miljø og nær, bærekraftig produksjon. For deg som kunde betyr dette produkter utviklet for nordiske forhold, designet i Norge og produsert i Sverige. Selvvanningstankene fra BEDD er produsert av BT Plast i Halden. 

Du kan også ta direkte kontakt med oss dersom du ønsker å snakke med en fagekspert.