Blomsterkasse skreddersydd etter dine ønsker

Blomsterkasse skreddersydd etter dine ønsker

Har du et ønske om å skape et hyggeligere utemiljø?

Er du usikker på hvilke tiltak som passer best for deg?

Vi i BEDD anbefaler deg å se nærmere på hvordan våre blomsterkasser kan forvandle ditt utemiljø på 1-2-3!

Ved hjelp av én eller flere blomsterkasser kan du enkelt møblere om uteplassen, samtidig som du kan tilføre utemiljøet blomster med friske farger og lukter. Når våre blomsterkasser i tillegg leveres med hjul, er mulighetene mange.

Vi betraktes som spesialister på følgende produktkategorier

Blomsterkasse med bunn og hjul

Blomsterkasser på hjul er både praktiske og elegante, og gjør det enkelt å møblere om på uteplassen, eller flytte kassene i ly for vinteren. Hjulene er montert på en robust, drenerende bunnplate og tåler høy vekt. Du kan også velge hjul med brems eller justerbare ben om du ønsker det. Hjul eller ben er plassert 7 cm fra karmen på kassen, som gjør dem nesten usynlige, og gir kassen et lett og svevende uttrykk.

Blomsterkasse i system

Med vårt modulære system for å bygge blomsterkasser, er det mulig å skreddersy større løsninger tilpasset din uteplass. Du kan bygge i lengde, høyde og vinkel, og monteringen er svært enkel.

Blomsterkasse med selvvanning

Med selvvanning fra BEDD kan du være trygg på at plantene klarer seg gjennom varme sommermåneder. Påfylling av vann hver 3-4 uke er tilstrekkelig for at plantene skal trives.

Blomsterkasse uten bunn

Denne løsningen passer utmerket for deg som ønsker høybed eller kjøkkenhage som rett på plen eller grus. Panelene kan enkelt monteres sammen til karmer uten bunnplate.

Blomsterkasse inne

Levende, grønne planter bidrar til godt inneklima og egner seg godt for å skape skjermede soner i hjemmet eller på kontoret. Med BEDD på hjul og selvvanning for innendørs bruk, kan du være trygg på at parketten ikke tar skade av vannsøl.

Fleksible produkter med 10 års garanti

I vår nettbutikk finner du blomsterkasser for alle behov, uavhengig om du ønsker lang, bred eller stor og romslig. Samtidig tilbyr vi 10 års garanti mot rust for lakkerte blomsterkasser.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre blomsterkasser!