BEDD i Sommerhytta på TV2 - BEDD

BEDD i Sommerhytta på TV2

Da TV2 skulle spille inn en ny sesong av den populære serien Sommerhytta, kontaktet de BEDD for å gi deltagerne kreative muligheter. Nå er serien i full gang, og vi gleder oss til å se hvordan produktene blir tatt i bruk. Følg med på mandager og torsdager i mars og april - eller se alle episoder på TV2 Sumo.
 
I Sommerhytta konkurrerer fire par om å vinne sin drømmehytte. Gjennom serien skal de pusse opp hver sin hytte, og gi den sitt helt personlige uttrykk. I tillegg er det i hvert program en konkurranse som gir vinnerne ekstra fordeler. En viktig del av å skape en drømmehytte er selvsagt uterommet. Allerede i andre program ble det bygget utekjøkken, og nå skal parene gå løs på hagen. Der håper vi å se flere plantekasser fra BEDD - og gjerne med kreative løsninger som viser mulighetene som ligger i det modulære systemet.
 

BEDD i Sommerhytta på TV2
Vi gleder oss over å være samarbeidspartner med TV2 i Sommerhytta, og blir litt ekstra stolte når vi ser de flotte rustkassene som pryder konkurranse-området og veien mellom hyttene. Blomsterkassene i Sommerhytta på TV2 vil nok være til inspirasjon for mange.


Følg med på TV2 hver mandag og torsdag i mars og april.

(Denne saken ble første gang publisert i 2018)