Ferievanning med Finn og Tom - BEDD

Ferievanning med Finn og Tom

I sommerferien er det tid for å slappe av og nyte livet i frodige omgivelser. Det er nå vi virkelig får glede av uterommet, så lenge plantene trives og får det vannet de trenger. Det går jo som regel greit når man er hjemme og kan ta en runde med kanne eller slange på kveldstid, men det kan også være perioder da du er borte over flere dager eller uker i strekk. Derfor har vi fått med oss Blomster Finn og Gartner Tom for å gi sine beste tips til ferievanning som "gjør seg selv". Disse erfarne herrene sprer ikke bare riktig med vann på plantene sine. De sprer også mye glede til alle hage-entusiaster over hele landet. Saken fortsetter under filmen, med flere gode vanningstips.

For kasser som står under tak eller innendørs er selvvanningskassene fra BEDD en super løsning. Med 15-20 liter vanndepot, kan de stå i 2-3 uker før du må fylle på. Som Blomster-Finn, anbefaler vi også dryppvanning fra Gardena som et godt alternativ. De har smarte løsninger enten det er for små kasser eller store områder.

Vakre Nermo Hotell på Øyer legger stor stolthet i å servere sine gjester fersk og lokal mat. Derfor har Johannes Nermo nylig satt opp en stor dyrkingshage med BEDD kasser i rust like utenfor stuedøren. De har løst vanningen med noen smarte produkter fra nettbutikken Plukk Selv. I de større kassene med salater har Nermo valgt et utrolig praktisk selvvanningssystem hvor det er lett å følge med når du må fylle på vann. Romslig beholder på 2,5 L, perfekt for pallekarmer og større bed.

I de mindre urtebedene, har de valgt en keramikk-krukke som graves ned i bedet, og som svetter fuktighet ut til jorden. Den tilfører vann til 1,2m² noen dager opptil en uke. Spar tid, vann og ikke minst gi plantene økt trivsel.

Vi håper disset tipsene kan hjelpe deg og dine planter til en frodig, varm og lat sommer!