Drivhus med BEDD - BEDD

Drivhus med BEDD

BEDD egner seg perfekt som plantekasser i drivhus. Det modulære systemet, med paneler i fire ulike lengder gjør det enkelt å skreddersy en løsning som passer ditt prosjekt. Bygg i enkel høyde for planter som ikke stikker så dypt, eller i dobbelt høyde for planter med dypere røtter (eller for enklere tilgang). I denne filmen viser BEDD designer, Bjørn Bye, hvordan han skaper en grønn oase med kasser i sort lakk og nyheten rustlakk.

For å få et romsligere drivhus med ekstra takhøyde, har Bjørn valgt å bygge drivhuset litt opp med betongsøyler. Drivhuset er modellen Juliana Qube 9,9 som selges av flere forhandlere i Norge. Langs veggene har han bygget to like kasser, med en seksjon i enkel høyde og en seksjon i dobbelt høyde. I midten har han bygget en kasse på 240 cm i dobbelt høyde, med nyheten rustlakk. Det gir variasjon og en fin kontrast til de sorte kassene og de grønne plantene.

Hvis du går med en drøm om eget drivhus, eller ønsker å kvitte deg med råtne trekasser i drivhuset du allerede har - ta kontakt med oss for hjelp til å tegne en løsning!

Hvis du har begrenset plass og ønsker et mini-drivhus, kan du få gode tips til hvordan du bygger det i blogginnlegget "Oppgradering av uteplassen del 2"

BEDD plantekasser i pallekarm format med minidrivhus

Denne saken er nå oppdatert med det ferdige resultatet, og BEDD kasser som bugner av flotte tomatplanter fra Tomatprat.no. Frøene ble satt i mars, og pr. 20 juli er resultatet veldig lovende! Se filmen for å lære mer om hvilke sorter BEDD designer Bjørn har valgt.

BEDD Rustlakk