Fem fine plantekasser med hjul

Alle som har forsøkt å flytte på en stor krukke eller plantekasse full av jord og blomster, vet hvor vanskelig det er. Med plantekasser på hjul fra norske BEDD er problemet løst. Ikke bare vil du spare ryggen, men du får helt nye muligheter til å skape skjermende soner og ny variasjon på uteplassen. Her presenterer vi fem flotte modeller, men husk at BEDD er et system som tillater deg å skape mange flere variasjoner. Enten du vil bygge kasser med drenerende bunnplater og hjul, større løsninger med ben, eller karmer for urtebed og dyrkingskasser i hagen.

BEDD plantekasse 120x40 cm

Bestselgeren

BEDD kassen med målene 120x40 cm i dobbel høyde er vår absolutte bestselger. Den er lang og elegant, med svært god jorddybde. Seks robuste hjul gjør den enkel å flytte rundt på uteplassen, og det er populært å sette flere kasser i formasjon for å skape skiller eller lune soner på terrassen. Monteringen er svært enkel, og krever ingen forkunnskap eller verktøy.

BEDD med rustfarget lakk

Nyheten!

Den unike BEDD kassen med målene 60x60 cm og høyde 40cm ble utviklet i samarbeid med en ledende landskapsarkitekt for å passe perfekt til busker og små tærer. Kassen har meget godt jordvolum som gir god plass til røtter for planter i vekst. Samtidig gjør fire robuste hjul kassen enkel å flytte. Den store nyheten, som også er avbildet, er overflatebehandlingen Rustlakk. Det gir kassen det samme, varme preget som naturlig rust, samtidig som den er 100% rustfri!

Hvit plantekasse fra BEDD

Hvit eleganse

Hvite plantekasser har en tidløs eleganse som forsterkes av de rene linjene og overflatene fra BEDD. Kassen på bildet er 120x60 cm med høyde 50 cm. Det gir et svært godt jordvolum, selv for busker og små trær. Den robuste lakken tåler å stå ute i år etter år, og kassene fra BEDD har 10 års garanti mot rust.

Urtekasse fra BEDD

Den lille kjøkkenhagen

De minste kassene med bunn og hjul, har målene 60x30cm, og er 25cm høye. Det gir gode forhold for urter, tomater og chili. Kassen får plass på selv små balkonger, og er enkel å trille ut i solen hvis det er nødvendig for å glede plantene. Denne modellen kommer i fargene sort, hvit og grå/galfan.

BEDD plantekasse i Galfan

Stilrent med stål

De stålgrå plantekassene fra BEDD er laget i 100% rustfri Galfan, med en overflatebehandling som gjør at de holder seg pene i tiår. Dette har vært en svært populær variant, for alle som liker en litt røffere stil enn man får med lakkerte paneler. Kassen på bildet er 120x40cm, med høyde 25cm. Det er perfekt for urter, salater, jordbær og pryd-planter som ikke krever stor jorddybde.

Finn din forhandler

BEDD har 100 kunnskapsrike forhandlere over hele Norge. Finn din nærmeste, og få hjelp med BEDD kasser, jord og planter.

BEDD forhandlere