Hva er din hagedrøm?

Gi en kort beskrivelse av uteplassen og hva du har i tankene, så følger vi opp og presenterer alternative muligheter helt GRATIS. En skisse med mål av uteplassen er alltid en fordel. Den kan sendes til post@bedd.no

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.

Laget for nordiske forhold
Rask levering
Enkel installasjon

Slik kan vi hjelpe deg å tegne drømmehagen!

1. Send oss en tegninger, skisser eller bilder

Send oss en tegninger, skisser eller bilder av området du ønsker hjelp med, og skriv inn mål på lengde, bredde og evt. møblering det skal tas hensyn til. Dette kan du sende til post@bedd.no

Få GRATIS hjelp med planlegging!

2. Vi tegner ulike forslag

Basert på dine tegninger, bilder og ønsker, skisserer vi 1-2 alternative forslag i vårt 3D program. Du får se løsningen i flere vinkler, og kan også booke et videomøte for å gjøre tilpasninger under veis.

Få GRATIS hjelp med planlegging!

3. Justering og tilpasning

Hvis du ønsker det, setter vi opp et videomøte for å presentere ideer og løsningsforslag. Da kan du også bidra direkte med ønsker og innspill samtidig som vi jobber i tegneprogrammet. 

Få GRATIS hjelp med planlegging!

4. Bestilling og levering

Når forslagene er klare, sender vi deg 3D tegninger av forslagene, med mål, pris og plukkliste for de delene du trenger. Disse kan du så bestille fra BEDD, eller fra en BEDD-forhandler, som også kan hjelpe med jord og planter. Vi har alle komponenter på lager, og kan levere til deg eller din forhandler på 3-5 dager. Montering er svært enkelt. Se gjerne våre videoer med tips og råd til montering.

Filmer om montering av BEDD

Eksempler fra fornøyde kunder

  • Takterrasse i Lier

  • En skjermet platting

  • Takhage med trær

  • Variasjon i terrenget

På denne flotte takterrassen ønsket Vibeke skjerming mot vind og innsyn, og frodig beplanting som holder seg fin gjennom året. 


Løsningen ble en stor vinkel som innramming for sittegruppen, og flere frittstående kasser i ulike lengder. BEDD kassene er montert med drenerende bunnplater og ben, for god drenering og tilgang for å spyle terrassedekket om høsten og våren. 


Se filmen for å høre Vibekes erfaringer med BEDD, og hvordan hun løste vanning i kassene sine. 

Se filmen her

Familien i Bærum ønsket å ramme inn sin platting, og skape en lun sitteplass uten innsyn fra vei og naboer. 

Løsningen ble en vinkel i sort lakk med drenerende bunnplater og ben. I de høye seksjonene er det satt ned selvvanningskasser fra BEDD for å sikre plantene vann gjennom sommeren. På en av de lave seksjonene er det en benkeplate som gir en hyggelig sitteplass blant alt det grønne.  

Se film med tips fra Espen Skarpahgen

På denne takterrassen var det viktig å skape skjerming for innsyn og ly mot vind. Eieren ønsket eviggrønne og enkle planter, som tåler den norske vinteren godt. 

En stor vinkel med 60cm bredde og 50 cm høyde gir godt jordvolum for Barlind og andre vintergrønne planter. Den rammer inn hele sittegruppen og skaper en god følelse av nærhet til natur på taket. I de lave kassene på hjul, er det krypeiner som også holder seg like fin sommer som vinter. 

En platting kan ofte oppleves som flat og kjedelig om den ikke integreres i terrenget. For denne kunden ble løsningen BEDD-kasser med drenerende bunnplater som er montert på lekter for en litt lavere profil.

I front gir en BEDD kasse på 240 cm i to høyder et fint fall mot trappen, og bidrar til en fin terrengfølelse. Kassene gir god skjerming av sitteplassen, samtidig som plantene foran plattingen kommer i nærmere kontakt med plantene i den lave seksjonen over. 

Start planleggingen nå - og skap din nye uteplass til våren kommer!

Norsk design og kvalitet

BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige plantekasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. Kassene kan stå ute med jord hele året, og vil ikke skades av frost. Alle lakkerte paneler har 10 års garanti mot rust.

Norsk design og svensk produksjon sikrer kortreiste produkter av høy kvalitet, med leveringstid på 3-5 dager fra vårt lager.