BEDD innendørs - Designers Saturday

BEDD innendørs - Designers Saturday

Stadig fler oppdager fordelene og gledene ved å ha bugnende plantekasser innendørs. Denne helgen presenterte vi flere flotte løsninger sammen med Ambius i showroomet til Flokk under Designers Saturday i Oslo. Se hvor fint det ble, og les mer om fordelen ved å å ha mye levende planter på kontoret i teksten under. 

BEDD innendørs

Fordelene ved å ha grønne planter på kontoret

Grønne planter har lenge vært en populær innredningsdetalj i hjemmene våre, men visste du at de også kan tilby en rekke fordeler på kontoret? Med BEDD kan du skape grønne soner og skiller i kontorlandskapet, enten du vil bygge større, faste strukturer, eller bruke mobile kasser på hjul for variasjon. Våre vanntette selvvannings-innsatser krever kun påfylling av vann hver 4. uke, og hvis du ønsker helt bekymringsfritt plantehold, kan du kontakte vår gode partner Ambius for avtale om plantepleie med garanti. Her er er noen grunner til hvorfor du bør vurdere å innlemme grønne planter i ditt arbeidsmiljø.

1. Forbedrer luftkvaliteten Planter er kjent for å rense luften. De absorberer karbondioksid og frigjør oksygen, noe som kan forbedre luftkvaliteten på kontoret. Noen planter, som fredsliljer og edderkoppplanter, kan til og med filtrere skadelige forurensninger som formaldehyd og benzen.

2. Reduserer sserts Flere studier har vist at tilstedeværelsen av planter på arbeidsplassen kan redusere stress og angst. Det naturlige elementet skaper en avslappende atmosfære som kan bidra til bedre mental velvære.

3. Øker produktiviteten En grønn og levende kontorinnredning kan faktisk øke produktiviteten. Forskning har vist at medarbeidere omgitt av planter har bedre konsentrasjon og er mer produktive enn de som jobber i et plantefritt miljø.

4. Naturlig fuktighetsgiver Planter kan også øke fuktighetsnivået i luften gjennom en prosess som kalles transpirasjon. Dette kan være spesielt gunstig i kontormiljøer der aircondition eller oppvarming kan tørke ut luften.

5. Estetisk tiltalende Det er ingen tvil om at grønne planter kan forvandle utseendet på et kontor. De gir farge, liv og en følelse av natur inn i et ellers sterilt miljø, noe som kan gjøre plassen mer innbydende for både ansatte og besøkende.

6. Reduserer støy Overraskende nok kan planter bidra til å redusere bakgrunnsstøy. Planter kan absorbere, diffrakte og reflektere støy, noe som gjør dem ideelle for travle kontorlandskap.

Grønne planter er ikke bare estetisk tiltalende, men gir også mange fordeler som bidrar til et sunnere og mer produktivt arbeidsmiljø. Så neste gang du vurderer å fornye kontoret, hvorfor ikke vurdere noen grønne tillegg? Ikke bare vil de forskjønne plassen, men de vil også bidra til bedre velvære og produktivitet blant de ansatte.