For entreprenører, arkitekter og landskapsarkitekter

BEDD representerer unike fordeler som plantekasser til private boliger, næringsbygg og skjermede felles-områder på tak og i bakgårder. ​

 • KVALITET og holdbarhet. Dette er avgjørende for langsiktig kundetilfredshet i et tøft nordisk klima. De rustfrie og frostsikre kassene fra norske BEDD vil ikke sprekke, råtne eller blekes av solen.
 • ​FLEKSIBELT DESIGN som kan tilpasses ethvert uterom. Det modulære systemet og den diskrete elegansen gjør at BEDD blir et møbel i uterommet med mulighet til å skreddersy en løsning til de fleste arealer. 
 • LAV VEKT og enkel montering. De knekte panelene fra BEDD er kun 1 mm tykke, men samtidig svært robuste. Det gir lav vekt på konstruksjonen ved montering på tak og terrasser. Monteringen utføres uten verktøy og går vesentlig raskere enn støping, snekring eller sveising. ​
 • PRIS per løpemeter. Sammenlignet med kasser i betong, kompositt, sveiset stål eller trykkbehandlet tre, vil BEDD tåle sammenligning på pris. Ikke minst fordi monteringen kan utføres av ufaglærte ressurser uten verktøy. Kontakt oss for et tilbud på ditt prosjekt. 
BEDD Plantekasser i system. Illustrert med BEDD tegneprogram

Prøv vårt 3D tegneprogram

Nå er det enkelt å tegne målsatte løsninger for ditt prosjekt. Prøv vårt nye tegneprogram, og last ned filer eller liste over komponenter med veiledende forbrukerpris.

Vis meg hvordan
 • Øystein Gundersen - Nordr

  Nordr har gjennom lengre tid hatt et godt samarbeid med BEDD, og benytter deres produkter både på fellesarealer i våre nye boligprosjekter – og tilbyr plantekasser til våre kunder som ønsker å dyrke på egen balkong.

  Vi valgte BEDD som samarbeidspartner først og fremst på grunn av solid kvalitet og det fleksible systemet med mange bruksmuligheter og ulike overflatebehandlinger – men det at de produseres lokalt og miljøvennlig er også et viktig poeng for oss.

  Jeg har selv testet BEDD plantekasser et par sesonger, og er meget fornøyd med kvaliteten!

1 av 1

Middeltunsgate Oslo. Takterrasse med BEDD

BEDD på takterrasse i Oslo. Et prosjekt i samarbeid med OBOS, Veidekke og Nordr.

To takterrasser i Lier

Uteplass for A. Huseby Møbler på Skøyen

 • 10 års rustgaranti

  Alle våre paneler i Galfan eller lakk kommer med en 10 års garanti mot rust.

 • 100% norsk

  BEDD er designet og produsert i Norge, med fokus på kvalitet, varighet og rask levering.

 • Lav vektbelastning

  Panelene er i 1mm knekt stål og representerer lavere egenvekt enn treverk, betong eller sveiset stål.

1 av 3

Innramming av leiligheter i Bankveien, Asker v. Heimstaden

Video fra sameie i Lillestrøm - 33 løpemeter på 5 timer