Grønn skjerming mot innsyn og vind

Hva er vel bedre enn å nyte sommeren i grønne og frodige omgivelser? Men, idyllen blir ikke den samme hvis naboer eller forbipasserende kan se rett inn på deg, eller hvis vinden blåser serviettene av bordet.

De vakre og varige plantkeassene fra BEDD gir unike muligheter til å bygge lune og skjermende soner på terrassen eller i hagen. Systemet er utviklet på en måte som gjør at paneler i rustfritt og frostsikkert stål kan kobles sammen til flotte, sammenhengende strukturer - helt uten bruk av verktøy!

Med BEDD kan du bygge i lengden, i høyden og i vinkel - så stort eller lite du måtte ønske deg. For terrasser med tredekke, stein eller fliser, er det lurt å bygge kasser med drenerende bunnplater og ben. For plantkeasser på plen, grus eller asfalt, kan du også bygge løsningen din rett på bakken. Lengre ned i denne saken, finner du en lenke til det nye tegneprogrammet fra BEDD, som gjør det enkelt å planlegge en løsning som er skreddersydd for ditt behov.

Hvis du ønsker en mer fleksibel løsning, kan du også bygge selvstendige kasser med bunn og hjul. Selv de største kassene fra BEDD er enkle å flytte rundt, noe som gir deg mulighet til å skape soner og skiller på uteplassen basert på hvor du ønsker plantene og hvilke mennesker og møbler du må gjøre plass for. Se alle modellene med bunn og hjul lengre ned på siden.

BEDD er designet og produsert i Norge, med fokus på kvalitet og varighet. Paneler og skjøtestykker er i rustfritt, frostsikkert stål, og du kan velge mellom flere farger og overflatestrukturer. Med 100 kunnskapsrike forhandlere fordelt over hele Norge, er det enkelt å finne BEDD nær deg. Hvis du ikke har en forhandler i nærheten, kan du også bestille det du måtte ønske deg i vår nettbutikk.

BEDD plantekasser med vakker belysning
Takterrasse med plantekasser fra norske BEDD
BEDD plantkeasser på takterrasse

Skapt for norske forhold

Mange har opplevd plantkeasser i tre, plast eller betong som råtner, sprekker eller falmer i det tøffe norske klimaet. Panelene fra BEDD er i 1mm knekt stål, med overflatebehandling og lakkering som gjør at de vil holde seg pene i år etter år. Alle varianter (med unntak av paneler i ubehandlet stål) har 10 års garanti mot rust. Designet gjør også panelene svært robuste, slik at kassene kan stå ute med jord hele året, uten å sprenges av frosten. Monteringen er svært enkel, og gjøres som regel helt uten verktøy. I vår meny for inspirsjon, finner du gode videoer som viser hvordan du bygger og dyrker med BEDD.

Finn din forhandler

BEDD har 100 kunnskapsrike forhandlere over hele Norge. Finn din nærmeste, og få hjelp med BEDD, jord og planter.

BEDD forhandlere